School- of Teamuitje


Met je school of met je team een leuke dag beleven? Dat kan op heel veel verschillende manieren. We stellen graag een arrangement op maat voor je samen!

Outdoor

De buitenlocatie van Eiland van Maurik Events  biedt legio mogelijkheden voor een school- of teamuitje. In en op onze prachtige recreatieplas aan de Nederrijn kun je sportief aan de slag met verschillende watersportactiviteiten zoals zwemmen, zeilen of kanoën.

En wat dacht je van een spannende race op onze supersnelle RIB boot? Wilt je een echte eilandbeleving, ga op teambuilding in Expeditie Island Adventure. Iets minder spanning en sensatie? Dat kan natuurlijk ook.  Educatief rondvaren in de loungeboot en genieten van de natuur behoort ook tot de mogelijkheden.

Indoor

Voor een gezellig teamuitje is onze Beachclub de perfecte locatie. Met een prachtig uitzicht over de rivier wordt het een middag of avond om nooit meer te vergeten.

In “Eiland Avontura” waan je je in een oud Frans vissersdorp. Een leuke plek om een groots schoolfeest te organiseren. Voorstellingen en uitvoeringen kunnen in onze theaterzaal worden gehouden, de perfecte locatie voor een prachtige eindrevue.