Informatie


Een unieke locatie centraal in Nederland, omgeven door prachtig natuurschoon en heel veel mogelijkheden om jouw feest, beurs, evenement of andere bijeenkomst te organiseren!

Waar

Eiland Events is een prachtige evenementenlocatie in Gelderland op een schiereiland in Maurik. Gelegen in de Betuwe, aan de rivier de Nederrijn, centraal in Nederland. De sfeervolle setting, de prachtige ligging en de grootschalige parkeergelegenheid maken dit tot een unieke bestemming. Eiland Events maakt onderdeel uit van recreatiegebied Eiland van Maurik en is de perfecte locatie voor evenementen, familiedagen, groepsactiviteiten, bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes. U bent welkom met zowel kleine als grote groepen.

Bereikbaarheid

Eiland events is centraal gelegen tussen Utrecht- ‘s Hertogenbosch- Nijmegen. Vanaf de A15 (afslag Tiel) is het tien minuten rijden vanaf de A2 (afslag Culemborg) 15 minuten. Parkeren is gratis op eigen terrein. met het openbaar vervoer is de locatie minder goed bereikbaar. Het inzetten van shuttle vervoer behoort zeker tot de mogelijkheden. Bekijk de routebeschrijving.

Evenementenlocatie

  • In de binnen- evenementenlocatie van Eiland Events- Eiland Adventure- waant u zich in een oud Frans vissersdorp. De ruimte is op alle gewenste manieren in te richten zowel voor grote groepen (circa 1500 personen) als kleinere groepen. De ruimte kan gebruikt worden voor beurzen, feesten en partijen maar ook voor bijvoorbeeld binnen activiteiten. Ideaal voor als het weer buiten misschien wat minder mooi is tijdens uw evenement!
  • De buiten-evenementenlocatie van Eiland Events- Eiland van Maurik- biedt mogelijkheden voor alle gezelschappen. Het Eiland van Maurik ligt aan een prachtige recreatieplas aan de Nederrijn en geeft een echte eiland- beleving. De locatie kan gebruikt worden voor beurzen, feesten en partijen, buitenactiviteiten maar bijvoorbeeld ook overnachtingen.
  • Op de evenementenlocatie kunt u ook terecht voor het organiseren van een beurs, congres, personeelsbijeenkomst of productpresentatie. Het is ook mogelijk om met uw werknemers of relaties de nieuwste en leukste activiteiten en workshops te ontdekken. Deze zijn uitermate geschikt vanaf twintig personen.

Eiland Events denkt graag met u mee met de organisatie van uw evenement. Samen met u wordt het evenement geheel naar uw wensen ingevuld, volledig afgestemd op uw budget en doelstellingen. Bent u geïnteresseerd in deze bijzondere evenementenlocatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!