Boogschiet Clinic

Hou je van actie en heb je een vaste hand dan is boogschieten echt iets voor jou. Na een korte kennismaking wordt er uitgebreid ingegaan op de verschillende bogen. Vervolgens wordt de techniek van het handboogschieten besproken. Nadat de instructeur de veiligheidsregels heeft doorgenomen is het de beurt aan jou.

Actie

Eerst schieten de deelnemers een aantal oefenpijlen. De instructeur(s) lopen rond en geven aanwijzingen en proberen de schiethouding van de schutters te verbeteren. Het is zeker niet eenvoudig maar men kan zich snel verbeteren. Na een aantal pijlen zal blijken dat men zich steeds meer vertrouwd voelt met de houding en het schieten. Na de oefensessie wordt het serieus want dan wordt er voor de teampunten of individuele punten geschoten. Wie weet begint jouw boogschietcarrière bij de boogschietlocatie van Eiland Events.

Voorbeeld arrangement:

  • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
  • Boogschieten
  • Barbecue

+ Maak je arrangement compleet met een drankenarrangement. + Bekijk de extra activiteiten van Eiland Events. + Je kunt ook kiezen voor de andere barbecues of buffetten van Eiland Events.

Prijs: € 42,50 p.p

Duur: minimaal 20 personen

Aantal personen: circa 4 uur

Informatie aanvragen